Мега Милиони и Пауербол за жителите на Македонија

Има лотарија скоро во секоја земја на земјата, но не сите лотарии се како Powerball и Mega Millions, големите американски лотарии. Jackекпотот на Лото во САД достигна сума дури 1,5 милијарди американски долари (во 2016 година). Theекпотот на лотаријата во Македонија никогаш не достигнал толкава сума, па секогаш кога fansубителите на лото ќе читаат за друг рекорден лото џекпот во САД, се прашуваат едно прашање: Може ли да играм Powerball или Mega Millions Lotto од Македонија, можеби преку Интернет?

Па, едноставен одговор е да – дури и како жител на Македонија, можете да играте Powerball или Mega Millions. Постои реномирана услуга која ви овозможува да купувате билети за тие огромни лотарии или голем број други меѓународни лотарии. Тоа е едноставно како што може да биде – вие ги бирате вашите броеви на Интернет, и тие ги испраќаат своите агенти во САД надвор да купат билети за вас. Овие билети за лото се во ваше име, така што имате легитимно побарување против самата комисија за лотарија. Ако победите, тие исто така ќе ви помогнат да ги добиете вашите пари.

Давателот на услуги на Интернет за билети за лото

Името на компанијата е RedFoxLotto – тука е врската да ја посетат нивната веб-страница – и тие ја нудат оваа услуга од 2002 година. Повеќе од 2,2 милиони од нивните клиенти ги купиле победничките билети преку нив во изминатите години. Важен дел е фактот дека тука ќе добиете оригинален лото-билет, а не учество во некој вид измама за лото!

Процесот на купување на вашиот лотарија билет преку Интернет

Прво, одите на нивната веб-страница (овој линк), каде што ќе изберете лотарија во која сакате да учествувате. Веб-страницата е достапна на 15 различни јазици. Повеќето клиенти купуваат билети за американската лотарија Powerball и / или Мега Милиони, но многу често и другите меѓународни лотарии имаат огромни џекпот. Можете да ги сортирате според големината на џекпот и едноставно да го играте лото кое во моментов има најголема сума. Ако сакате да играте повеќе лотарии, тоа е исто така лесно – на пример, можете да купите еден билет за Мега Милиони, а друг за шпанскиот Ел Гордо.

Следно, ќе ги одберете вашите броеви – ова е лесно бидејќи веб-страницата ќе ви покаже колку броеви треба да изберете. Постои функција за брз избор кој генерира броеви по случаен избор ако го сакате тоа. После тоа, изберете колку билети сакате да ги купите, и колку извлекување (недели) за кои сакате вашиот билет да важи. Во зависност од тоа колку недели ќе учествува вашиот билет, ќе добиете попуст до 25% од цената што ја плаќате за билетот.

Откако ќе ги изберете сите ваши опции, можете да ја видите вкупната цена и следниот чекор е да регистрирате сметка за клиент во RedFoxLotto. Плаќањето за билети за лотарија исто така е лесно – повеќето клиенти ја избираат опцијата за плаќање на кредитна картичка, но има и други опции како што се Skrill, Neteller и (во зависност од земјата од каде сте) брз трансфер на банка.

За вашата исплата од Македонија, ќе се користат најновите и најбезбедни протоколи за да не мора да се плашите од измама со кредитни картички. Ако сакате можете да изберете опција за автоматско обновување – со ваков вид претплата, вашите броеви ќе учествуваат во Powerball, Mega Millions или што било лотарија што ќе изберете, сè додека не одлучите да ја откажете. Плаќањата потоа автоматски се наплатуваат на вашата кредитна картичка. Ова е опција иако – ако не ја проверите таа кутија, ќе ви се наплаќа само еднаш!

Повеќето луѓе во Македонија го играат само своето локално лото, без да бидат свесни за оваа опција да играат меѓународно лото преку Интернет. Но, сега кога сте запознаени, што ве спречува да играте за џекпотите кои честопати се 100 пати поголеми од она што можете да го освоите во Македонија? Можеби ќе бидете следниот победник на џекпотот на Powerball или Мега Милиони!

Кликнете овде за да го купите вашиот билет сега!

Преглед на Интернет на Лото во САД

Во Соединетите држави има 43 држави, плус Окружниот Колумбија, американските Девствени острови и Порто Рико кои водат лотарии. Постојат државни лотарии во секоја од овие области што спаѓаат во категоријата Лото САД. Некои од најголемите лотарии на Лото САД што треба да се водат се Мега Милиони и Пауербол. Ова се огромни лотарии кои им се достапни на жителите од целиот САД и сега, играчи од странство можат да учествуваат на Интернет преку услугата на RedFoxLotto.

Мега Милиони Лото САД

Мега Милиони е лотарија која се води во САД и, всушност, е нацртана во Атланта, Македонија. И покрај ова, Мега Милиони нема услов за престој, што значи дека жителите на не-мега милионите држави, па дури и жителите кои не се од САД, можат да учествуваат и да го освојат Mega Millions Lotto USA.

За да играте во Mega Million Lotto USA, мора да имате 18 години или постар. Мора да одберете 6 броја – пет броеви помеѓу 1 и 56 и еден мега топ број помеѓу 1 и 46. Вие можете да ја искористите опцијата Брз избор, кој случајно ќе ги одбере броевите за вас.

Играта Mega Million Lotto USA нуди парични награди, како и награда за џекпот. Theекпотот што го менува животот е познато дека влегува во стотици милиони долари, што го прави многу популарен.

Powerball Лото САД

Друга многу популарна игра на Лото САД е Powerball. Powerball е составен во Universal Studios во Флорида, САД, но има услов за нерезиденција, што значи дека жителите на државите кои не се во Powerball, па дури и жителите на САД не се квалификувани да учествуваат во оваа игра на Лото во САД.

За да бидат квалификувани да играат на Powerball, играчите мора да имаат најмалку 18 години. Играчите треба да одберат шест броја – пет броеви помеѓу 1 и 59 и еден Powerball број помеѓу 1 и 39. Играчите можат да ја искористат функцијата Quick Pick која случајно ќе одбере 6 броја за вас.

Джакпотите на Powerball обично се наоѓаат во десетици милиони долари, иако тие поминале над 100 милиони долари.

NASPL – Здружение на лото на САД

Северноамериканската асоцијација на државни и провинциски лотарии (NASPL) ги претставува сите државни лотарии и провинциски лотарии и канадски лотарии. Лото САД се управува поефикасно преку NASPL. Делува како интерфејс за Лото САД, обезбедува информации, спроведува истражување и развој, обезбедува безбедност и обучува персонал во Лото САД. Сите најголеми лотарии во САД се членови на NASPL.