Најчесто поставувани прашања за лотарија

Ние ќе ви дадеме одговори на најчесто поставуваните прашања во врска со лотаријата преку Интернет и џекпотите за лото преку Интернет овде. Играњето на интернет лотарии преку Интернет е најзгодниот и најлесниот начин да ги поставите рацете на тие големи меѓународни џекпот на Лото.

Како работи?

RedFoxLotto делува како гласник услуга помеѓу вас и различните лотарии. Тие го купуваат билетот во ваше име и од ваше име, испраќаат е-пошта со скенирање на вашиот билет за Лото, ви испраќаат порака кога ќе победите и ви помагаат да ги добиете парите кога ќе победите исто така

Кликнете овде за да ја посетите RedFoxLotto.com

Кои се предностите на игра преку RedFoxLotto?прашања во врска

нема потреба да одите во продавница за лотарии, лесно можете да играте од дома или од вашата канцеларија
можете да плаќате преку Интернет, на пример со кредитна картичка или со други средства
вашите добивки од лото до 2500 евра ќе бидат кредитирани на вашата сметка
ако освоите повеќе од 2500 €, RedFoxLotto ќе ви помогне да ги добиете вашите пари
нема дополнителни трошоци ако освоите пари.

Кој може да игра на лотарии?
Секој над 18 години може да игра лотарија.

Дали можам да играм лотарија од странска земја?
Да ти можеш. Не е важно во која земја живеете, можете да играте џекпот за лотарија и лото џекпот во која било земја по ваш избор.

Дали можам да одберам свој број на лото?
Да. Можете да ги изберете броевите што сакате, или можете полесно компјутерот да ги одбере своите броеви за вас случајно.

Како ќе го добијам мојот билет за лотарија?
Откако вашата исплата ќе биде процесирана, RedFoxLotto ќе испрати е-пошта со потврда за купување.

Како можам да платам за моето лото или билет?
Постојат голем број на опции за плаќање достапни за вас, меѓу нив се плаќање со кредитна картичка, банкарска жица, Skrill, Neteller, Bitcoin и многу повеќе.

Дали RedFoxLotto игра лотарија за мене?
Не. Тие ги купуваат билетите во ваше име и од ваше име, едноставно дејствувајќи како услуга за месинџер. RedFoxLotto не е компанија за лотарија или веб-страница за коцкање.

Дали RedFoxLotto учествува во моите добивки?
Бр. Сите добивки од лотаријата ќе ви бидат исплатени во целост, без да се одземат никакви такси.

Кога можам да ја поставам нарачката за билет за лотарија?
За да учествувате во лотарија, треба да го нарачате вашиот билет најмалку 6 часа пред ждрепката. Ова им овозможува на RedFoxLotto да ја обработи вашата нарачка за билет за Лото.

Како да знам дали сум победил?
Ако победите, RedFoxLotto ќе ви испрати е-пошта, ве забележувајќи за вашата победа. Исто така, победничките броеви за сите лотарии ќе бидат објавени на нашата веб-страница, како и на веб-страницата на RedFoxLotto.

Како да ги добијам моите пари ако победам?
Ако добиете износ под 2500 евра, тогаш парите ќе бидат кредитирани на вашата сметка на RedFoxLotto. За секоја добиена сума поголема од 2500 евра, RedFoxLotto ќе ви испрати формулар за побарување што треба да го пополните. Е мора да се идентификувате и тогаш RedFoxLotto ќе го обработи вашето побарување до компанијата за лотарија. Компанијата за лотарија ќе ви издаде чек. Забележете дека некои лотарии компании бараат да ги побарате вашите добивки лично, доколку освоите награда за џекпот.

Дали е ова правна служба?
Да тоа е. Бидејќи RedFoxLotto е само услуга за пораки, ова е совршено легално.

Како да знам дека се купува билет за лотарија од мое име?
RedFoxLotto е компанија со лиценца за коцкање, под надзор на органот за игри на среќа Curauro. Откако ќе платите за вашиот билет за лотарија, ќе добиете потврда за плаќање. Сè додека е активен вашиот билет за лото, ќе добиете известување за е-пошта и откако ќе се најавите, можете да ги видите вашите билети во вашата област на клиенти во RedFoxLotto.