Најдобри системи за лото и софтвери

Ако сакате да ги подобрите вашите шанси да освоите големи во лотаријата, тогаш треба да размислите да потрошите пари за добар софтверски производ на производствено лото системи. Овие софтвери не можат да ви гарантираат џекпот победа, но тие имаат смисла ако играте лото многу. Постојат десетици лото софтвери и системи таму, а повеќето се губење на пари и време. Тестиравме голем број од овие софтвери и дојдовме до неколку препорачливи производи.

Кои се сите софтвери за овие лото системи?системи за освојување

Сите тие лото системи и софтвери се околу две работи: обидувајќи се да ги предвидите победничките броеви на следните ждрепви на различните лотарии и да доаѓате со системски броеви за оние лотарии кои ви овозможуваат да одберете повеќе броеви од броевите што ќе бидат извлечени. Во суштина, програмерите на тие софтвери постојано ги следат броевите на сите големи лотарии низ целиот свет и ги следат оние броеви кои се повлекуваат почесто во одредена лотарија, а особено за оние броеви кои НЕ во одредена лотарија.

Овие лото-системи се засноваат на математичкиот принцип на веројатност, што имплицира дека во текот на долг период на случајни настани, сите можни исходи ќе се случуваат подеднакво често. Тоа значи дека ако 6 броеви од 49 се нацртани во секое цртување на лото двапати неделно во текот на 20 години (на пр. Во вкупно приближно 2000 цртежи), секој број треба – во теорија – да се нацрта околу 240 пати. (Поедноставената) математика тука би била 2000 цртани * шест броеви изготвени / за вкупно 49 броеви.

Заклучокот е дека ако број не е нацртан подолг временски период, веројатноста таа бројка да се појави во следната ждрепка се зголемува. Во исто време, броевите што се нацртани во последно време имаат помали шанси да се извлечат по втор пат.

Програмерите на софтверот за лото системи ги следат сите нацртани броеви (за секоја меѓународна лотарија одделно!) И даваат препораки за следната ждрепка, врз основа на нивната база на податоци и математички звук систем.

Кои се најдобрите софтвери за лото системи, достапни на Интернет?

По тестирањето на голем број од нив, постојат три производи што може да се препорачаат. Сите тие вредат нивни пари, а вие не треба да трошите премногу пари на нив – всушност, сите тие се околу 39,00 до 49,00 долари. Ова е еднократна инвестиција, ажурирањето на базите на податоци со броеви и сите ажурирања на софтверот се веќе цени тука. Тие можат лесно да се преземат за неколку секунди, а плаќањето може да се изврши со помош на Paypal или кредитна картичка.

Бр. Софтвер со 1 лото системи: Формула 1 лото систем

Овој софтвер е развиен од математички професор на светски познатиот универзитет МИТ. Малку е поскап од останатите 49 долари, но тоа е секако најпрепорачливиот систем. Доаѓа со гаранција за враќање на парите.