Po në lidhje me taksat kur ju të fitojë llotari?

Nëse ju nuk keni luajtur llotari para se ju mund të pyesin vetëm se çfarë rregullat janë kur është fjala për taksat. Apo ndoshta ju kurrë nuk kam fituar një çmim të madh para dhe ju nuk e dini se në qoftë se gjërat janë pak më ndryshe kur kjo ndodh. E pra, Përgjigja e shkurtër është se Uncle Sam është definitivisht nuk do të jenë të lumtur në qoftë se ju nuk vendosni për t’i dhënë atij një prerje të çdo parave që ju merrni, ska rëndësi se ku ju në të vërtetë të marrë atë nga.

A Tatimet ju paguani?

Përgjigja e shkurtër është po. Ju jeni në përgjithësi do të duhet të paguajnë taksa mbi fitimet lotari . Por ka disa gjëra që ju duhet të dini. E para është se ju nuk jeni do të duhet të paguajnë për çdo gjë që është nën 600 $. Pra, në qoftë se ju kap një gërvishtje off biletë dhe fitoi $ 2 ju nuk keni nevojë të shqetësohen për raportimin që të IRS. Kjo do të thotë se ju nuk jeni do të duhet të paguajnë taksa mbi të dhe ju mund të vazhdoni në rrugën tuaj qejf nga atje. Në krye të kësaj, rregullat janë të gjithë do të jenë të ndryshme në varësi të çfarë gjendje e keni blerë në fakt biletën në.

Disa shtete, si Kaliforni, Delaware dhe Pensilvani, në fakt nuk kanë një tatimit mbi të ardhurat e shtetit. Kjo do të thotë që ju nuk duhet të shqetësohen për të paguar taksat mbi të ardhurat shtetërore në një biletë qoftë se ju fitoni ndonjë para. Ju ende do të duhet të paguajnë tatimin mbi të ardhurat federale për aq kohë sa ju të fitojë mbi $ 600 dhe ju do të paguani sa më shumë që 25% tatim mbi fitimet që janë mbi $ 5.000. Kjo patjetër do të jetë një copë e madhe e parave tuaja dhe kjo definitivisht nuk do të jetë kënaqësi. Sidomos pasi që shtetet e tjera të ndryshme nga ato të përmendura do të marrë pagesën nga ju Tatimore e Shtetit, si edhe.

Arizona dhe Maryland fakt pagesën nga ju dy herë në qoftë se ju fitoni në një biletë dhe nuk i përkasin atij shteti. Ata pagesën nga ju e rregullt tatimit mbi shitjen shtetërore dhe ata të ngarkuar me një nga-e-shtetit tatimin fitues. Sigurisht, është e rëndësishme të mbani në mend se këto taksa janë të gjithë të varur nga ju picking up një gërvishtje-off apo picking up një biletë direkt në një dyqan. Në qoftë se ju vendosni për të luajtur llotari në internet … edhe ju jeni do të ketë një përvojë krejtësisht të ndryshme me paguar taksat e shtetit (taksat federale janë ende do të jetë e njëjtë). Me sistemin online ju jeni përgjegjës për paraqitjen e të gjitha dokumentet tatimore dhe vënien fitimet në taksat tuaja normale nëse shumat janë më të vogla.

Çfarë Tax Bracket jam unë në?

E pra, kllapa e taksave që ju jeni në dhe shkalla në të cilën ju keni për taksat e pagave është në të vërtetë do të varet nga sa para keni fituar. Ju me gjasë tashmë e dini se çfarë kllapa taksave ju jeni normalisht në. Çfarë ju duhet të bëni është të shtoni sasinë që ju keni fituar për të normale të ardhurat tuaja, vjetore. Nga atje ju do të jetë në gjendje për të parë që kllapa taksave ju jeni do të përshtaten në dhe atë që norma e tatimit që ju jeni do të paguajnë në ato fitimet. Për ata që fitojnë jackpots të mëdha kjo mund të jetë mjaft i shtrenjtë.

Për ata që fitojnë ndonjë nga çmimet më të mëdha që ju do të duhet të paguajnë vëmendje të se sa ju zgjidhni për të marrë paratë. Duke marrë një shumë e madhe në përgjithësi do të ju vë në kllapa të lartë tatimore. Duke marrë një pagim vjetor, megjithatë, do të mbajë kllapa tuaj tatimore ulur çdo vit, por ju jeni ende do të paguajnë taksat në atë parash çdo vit deri sa pensioni është e gjatë. Nga ana tjetër, në qoftë se e keni blerë një biletë me një grup të njerëzve që ju doni të bëni të sigurtë që ju të merrni ndarjen dokumentuar siç duhet.

Nëse ju pranoni të holla në emër të të gjithë dhe pastaj ua ndaj të varfërve atë që ju mund të kërkoni në taksat mbi të gjithë shumën dhe ata që blerë bileta me ju mund të përfundojë me taksat dhuratë. Në vend të kësaj, sigurohuni që ju të dokumentuar plotësisht se si secili prej jush blerë në pishinë dhe sa para çdo person është duke u. Ju mund të dëshironi të merrni ndihmë nga një profesionist ligjor për këtë. Pa marrë parasysh se si ju zgjidhni për të bërë atë që ju doni të bëni të sigurtë që ju nuk jeni të mbërthyer paguajnë të gjitha taksat e. Dhe miqtë tuaj ose coworkers apo kushdo tjetër, hynë bashkë me ju nuk do të duan të paguajnë taksën më të lartë dhuratë.

Playing Lottery Online

win lottery onlinePra, në qoftë se ju ende duhet të paguajnë taksat, çfarë është dallimi i madh në qoftë se ju jeni duke luajtur llotari online ose në qoftë se ju jeni duke luajtur direkt nga dyqan tuaj të preferuar? E pra, dallimi më i madh do të jetë lehtësi dhe faktin se ju jeni duke konsideruar gjithmonë si blerjen direkt nga shteti tuaj. Kjo do të thotë se ju nuk jeni duke paguar nga-e-shtetit taksat fitues dhe tarifat shtesë në mënyrë që të merrni paratë që ju keni fituar.

Gjithashtu, kur ju *** luajnë me RedFoxLotto.com nëpërmjet këtë link *** ju jeni do të ketë edhe më shumë mundësi për të fituar, sepse ju jeni do të ketë edhe më shumë games lotari në dispozicion. Ju mund të luajnë lojra që janë lokale në zonën tuaj (ose në vendin tuaj), ose ju mund të luajnë lojra që ju nuk mund edhe të ketë dëgjuar më parë për shkak se ata janë të bazuara në një vend krejtësisht të ndryshme. Kjo patjetër do të rrisë shanset tuaj për të bërë një fitore të madhe. Vetëm sigurohuni që ju të mbani mend të ngrejë taksat tuaja si duhet në qoftë se ju do të përfundojnë me që me të vërtetë të madhe të fituar ju po kërkoni.

Nëse jeni duke luajtur llotari online ose në qoftë se ju jeni duke luajtur atë në vetë qytetin tuaj është shumë e rëndësishme që ju të shikoni për mënyra për të zbutur shpenzimet tuaja. Jo vetëm atë, por ju jeni do të duan të paguajnë vëmendje të, ku ju duhet të paguani taksat dhe vetëm sa për të bërë atë në mënyrë të drejtë. Nuk paguajnë taksat mbi fitimet tuaja është vetëm do të përfundojnë një problem edhe më të madh në afat të gjatë, prandaj sigurohuni që ju e dini se çfarë jeni duke bërë dhe se ju ndiqni të kalojë në të gjithë atë. Ju mund të duhet të punësojë një kontabilist për ndihmë, por kjo është e gjitha do të jetë e vlefshme.