FAQ Online Lottery

Ne do të japim përgjigje për pyetjet e bëra më shpesh rreth llotari online dhe jackpots internet tombol këtu. Duke luajtur llotaritë në linjë është mënyra më e përshtatshme dhe më e lehtë për të vënë duart tuaja mbi ato jackpots të mëdha ndërkombëtare Loto.

Si punon?

RedFoxLotto vepron si një shërbim dërguari mes jush dhe llotaritë e ndryshme. Ata blejnë bileta në emrin tënd dhe në emrin tuaj, dërgoni një e-mail me një skanim të biletën tuaj tombol, ju dërgoj një mesazh, kur ju fitoni, dhe të ju ndihmojë për të marrë paratë tuaja kur ju fitoni si.

*** Kliko këtu për të vizituar RedFoxLotto.com . ***

Cilat janë avantazhet e luajtur nëpërmjet RedFoxLotto?

  • nuk ka nevojë për të shkuar në një dyqan llotari, ju lehtë mund të luajë nga në shtëpi ose nga zyra juaj
  • ju mund të paguani online, për shembull, me kartë krediti ose me mjete të tjera
  • fitimet tuaja tombol deri në € 2500 do të kreditohen në llogarinë tuaj
  • në qoftë se ju fitoni më shumë se 2500 €, RedFoxLotto do t’ju ndihmojë në marrjen e parave tuaja
  • nuk ka shpenzime shtesë në qoftë se ju fitoni të holla.

Të cilët mund të luajnë llotaritë?
Çdokush mbi 18 vjeç mund të luajnë lotari.

A mund të luajnë një llotari nga një vend të huaj?
Po ti mundesh. Nuk ka rëndësi se në cilin vend jetoni, ju mund të luajnë ndonjë lotari dhe tombol çmim i parë në çdo vend të zgjedhjes suaj.

A mund të marr numrat e veta e mia tombol?
Po. Ju mund të vini numrat ju do të donte, ose ju mund të përshtatshme të ketë kompjuteri marr numrat tuaj për ju në mënyrë të rastësishme.

Si do të shkoj biletën time llotarie?
Pasi pagesa juaj ka qenë i përpunuar, RedFoxLotto do të e-mail konfirmimin e blerjes.

Si mund të paguaj për tombol tim apo biletë?
Ka një numër të opcioneve të pagesës në dispozicion për ju, në mesin e atyre që janë pagesa me kartë krediti, tela bankare, Skrill, Neteller, Bitcoin, dhe më shumë.

A RedFoxLotto luajtur llotari për mua?
Jo. Ata blejnë bileta në emrin tënd dhe në emrin tuaj, thjesht duke vepruar si një shërbim të dërguarin. RedFoxLotto nuk është kompani e lotarisë apo faqe kumar.

A merr RedFoxLotto një pjesë të fitimeve të mia?
Jo të gjitha fitimet në lotari do të paguhet jashtë në mënyrë të plotë, pa zbritje të ndonjë tarifat.

Kur mund të vendosni porosinë time për një biletë llotarie?
Në mënyrë që të marrë pjesë në një llotari, ju keni për të porositur biletën tuaj të paktën 6 orë para shortit. Kjo lejon RedFoxLotto të procesit tombol porosinë tuaj biletë.

Si mund ta di nëse kam fituar?
Nëse ju fitoni, RedFoxLotto do të ju dërgoj një e-mail vërejtur që ju të fitojë tuaj. Gjithashtu, numrat fitues për të gjitha llotaritë do të publikohen në faqen tonë të internetit, si dhe në faqen e internetit të RedFoxLotto.

Si mund të merrni paratë e mia, nëse unë të fitojë?
Nëse ju fitoni një sasi nën 2500 €, atëherë paratë do të kreditohen në llogarinë tuaj RedFoxLotto. Për çdo sasi fitoi më të lartë se 2.500 €, RedFoxLotto do të ju dërgoj një formular thonë se ju duhet të plotësoni. Ju do të keni për të identifikuar veten dhe pastaj RedFoxLotto do të përpunojë kërkesën tuaj për kompaninë llotari. Kompania Lotaria pastaj do të lëshojë një kontroll për ju. Ju lutem vini re se disa kompani lotari të kërkojë nga ju për të kërkuar fitimet tuaja në person në qoftë se ju të fitojë një çmim çmim i parë.

A është kjo një shërbim ligjor?
Po kjo është. Që RedFoxLotto është vetëm një shërbim i dërguar, kjo është krejtësisht ligjore.

Si mund ta di se një biletë llotarie është duke u blerë në emrin tim?
RedFoxLotto është një kompani me një licencë të lojërave të fatit mbikëqyren nga Autoriteti i lojrave Curacao. Pasi të keni paguar për biletën tuaj llotari, ju do të merrni një konfirmim të pagesës. Për sa kohë që bileta juaj lotto është aktive, ju do të merrni një njoftim e-mail dhe pas logging in, ju mund të shihni biletat tuaja në zonën tuaj të konsumatorëve në RedFoxLotto.