Kjo është Brazilit Mega Sena Lotto

acashtrunkVjen nga Brazili, Mega Sena tombol në internet është më i madh dhe më të mirë të të gjitha llotaritë Jugut amerikan. I një morie të llotarive të kandidojë në Amerikën e Jugut, Mega Sena është konsideruar më të mirë i organizuar dhe është e njohur për thjeshtësinë e saj dhe mega shpërblime. Menaxhuar, drejtuar dhe organizuar nga Caixa Economica BNK Federative të Brazilit, Mega Sena tombol në internet është tërhequr dy herë në javë – e mërkurë dhe të shtunën. Shorti është vetë në unike që topa janë tërhequr në të njëjtën kohë nga dy makina të ndryshme lotari për të krijuar secilin prej numrave individuale llotarisë.

Playing Mega Sena tombol është e lehtë  sapo ju të regjistroheni në RedFoxLotto. Ju mund të regjistroheni dhe të zgjidhni numrat tuaj për të fituar në mënyrë të rastësishme ose me dorë. RedFoxLotto do të sigurt se një biletë është blerë në emrin tuaj menjëherë dhe dorëzuar për ju. Duke ditur se Amerika e Jugut nuk është një vend i tillë të sigurt për të udhëtuar rreth me ngarkesa e parave të gatshme, RedFoxLotto gjithashtu do të sigurt se fitimet tuaja janë dorëzuar për ju në mënyrë të sigurtë.

Si për të luajtur Mega Sena tombol në internet

Playing Mega Sena tombol në internet nuk mund të jetë më e lehtë. Zgjidhni 5 numra (nga 50) dhe 2 numra yll (nga 11), të nënshkruar me RedFoxLotto dhe ata do të dërgojë një hetim të biletës mbante emrin tuaj në adresën tuaj të postës elektronike.

Shorti është gjithashtu shumë unike. Me dy makina të lotarisë përbërë nga numra, i pari nga 0 ne 5 dhe e dyta nga 0 në 9, shifra e parë është tërhequr nga 0-5 dhe e dyta 0-9. Kombinimi i këtyre dy shifrave është numri tërhequr dhe ajo do të jetë në mes të 00 për 59. Në qoftë se një 00 është tërhequr, ajo konsiderohet 60 për të gjitha qëllimet dhe synimet.

Gjashtë numrat janë tërhequr nga makina shortit (kjo është në fakt tridhjetë balls), duke e bërë deri gjashtë numrat në mes të 1 dhe 60 dhe lojtarët mund të bast në një rreze prej 6 deri në 15 numra. Me pak fjalë ju jeni wagering në paraqitjen e numrave në mes të 00-59.

Fituar çmim i parë është pak më ndryshe dhe për të fituar atë, ju do të duhet të përputhen me të gjithë 6 numrat në biletë me gjashtë numrat e tërhequr. Përputhen me katër numra dhe pesë numrat gjithashtu kryejnë shpërblime të holla.

E Sena Mega tombol prishja internet

Tombol Mega Sena në internet i jep larg rreth 46% të të ardhurave si shpërblime dhe fituesi çmim i parë do të marrë 35% të këtyre parave. Të katër shifra dhe pesë shifra ndeshjet heq 19% secili. Pjesa tjetër e parave (27%) është mbajtur për shpërblime të tjera të marra nga tenxhere dhe Lotaria Mega Sena Super tërheq. Paratë mbajtur prapa (54%) shkon për drejtimin llotari dhe shkaqet e tjera sociale në vend.

Pra, jo në qoftë se ju mendoni se ju duhet të marrë shanset tuaj në wagering me një shans maksimale për të fituar tombol mega Sena me biletë në internet, regjistrohen veten në RedFoxLotto sot.