Mega Miliona Jackpot Lotto Online

Mega Millions Jackpot Lotto ulet në Michigan të SHBA dhe po luhet në 12 shtete federale të SHBA. Me barazimet e parashikuara për çdo mbrëmje të Martën dhe Premten në orën 8 të mëngjesit, frekuenca e fitores mund të jetë mjaft e lartë për një lojtar me fat. Bileta Mega Millions kushton vetëm 2 dollarë dhe çmimi i parë i paguar ndonjëherë ishte për më shumë se 1500 milion dollarë.

Epo, nëse po mendoni të luani Mega Millions dhe atë shumë rregullisht, mund të imagjinoni kohën dhe energjinë e përfshirë për të kandiduar në një terminal lotarie dy herë në javë. Mënyra më e mirë për të hequr komplikimet dhe për të kursyer kohë do të ishte të regjistroheshit te RedFoxLotto. Blerja e biletës me numrat tuaj të preferuar dhe dorëzimi i njëjtë në pragun tuaj nuk ishte kurrë kaq e lehtë. Me RedFoxLotto (kliko këtu për të vizituar), Jackpot Mega Millions Lotto mund të fitohen në internet nga të gjithë në botë!

Si të luani çmimet e lojërave në internet Mega Miliona

 

Lotaria Mega Millions fillon me shumën prej 20 milion dollarë dhe bëri histori kur arriti 1.5 miliardë dollarë, çmimi i çmimit më të lartë në historinë e SHBA! Lojtarët mund të zgjedhin pesë numra midis 1 dhe 56 (top i bardhë) plus një të ashtuquajtur numër Mega midis 1 dhe 46 (top i artë).

Për të goditur këtë çmim i parë, ju duhet të merrni të pesë numrat dhe mega saktë. Por edhe nëse nuk e godisni çmimin e parë, ju keni shanse të mira për të fituar, pasi 1 nga 40 biletat fiton. Kjo, kushdo do të pajtohej janë shanse shumë të mira për të fituar një llotari.

Jackpot do të paguhet në 26 pagesa vjetore të quajtura gjithashtu opsioni i pensionit ose mund të zgjidhni një shlyerje me para të gatshme ku do t’ju paguhet vlera e tanishme e pensionit. Vizatimet zakonisht mbahen në Idaho (Xhorxhia), por kur çmim i parë kapërcen 200 milion dollarë, shorti mbahet në Times Square (New York City).

Ju duhet të jeni të paktën 18 vjeç për të luajtur këtë llotari, por nuk keni pse të jeni qytetar ose banor i Sh.B.A. Me RedFoxLotto ju mund të luani formë kudo në botë në internet. Në fakt RedFoxLotto do t’ju ndihmojë gjithashtu të merrni paratë e fituara të sigurta për ju pa ndonjë problem.

Shtesat

Pothuajse në të gjitha juridiksionet (42 nga 43, përveç Kalifornisë) të Mega Millions, lojtarët kanë një mundësi për të aktivizuar një shtesë të quajtur Megaplier. Megaplier dyfishon bastin në lojë dhe lojtarët mund të shumëzojnë çmimet jo-çmim i parë për 2,3 ose 4. Sigurisht, nevoja për të përmendur që shanset shkojnë poshtë nuk kërkohet këtu.

Pra, me aq shumë në diskutim, është koha që ju të konsideroni duke luajtur Mega Miliona, mund t’ju bëjë të realizoni ëndrrat tuaja. Regjistrohuni në RedFoxLotto dhe kaloni në lotarinë më të madhe amerikane ndonjëherë.