Luaj zgjuar kur ju bleni bileta llotarie

biletë llotarieA jeni duke kërkuar për të fillojnë të luajnë lotari, por doni të rritur shanset tuaj për të fituar? E pra, gjëja për të ardhur keq është se nuk ka asnjë mënyrë e garantuar
për të siguruar që ju do të fitojë më shumë, por ka disa gjëra që ju mund të bëni për të ndihmuar të rritur shanset tuaj. Ajo fillon me luajtur disa lloje të ndryshme të lojrave, dhe përfundon me duke u përpjekur për fatin tuaj me lloje të ndryshme të numrave. Para se ju e dini atë, ju në fakt mund të ketë shanse shumë më të mira dhe të fillojnë për të marrë edhe disa nga çmimet më të vogla më shpesh.

Playing Lojrat e reja

Një nga gjërat më të mira që ju mund të bëni për të rritur shanset tuaj për të fituar në lotari është për të luajtur më shumë lloje të lojrave. A jo vetëm të luajë në të njëjtën ditë e vjetër lojë në ditë dhe jashtë dhe shpresoj se ju jeni duke shkuar për të goditur atë të mëdha. Në vend të kësaj, të fillojë duke kërkuar në disa nga opsionet e tjera që janë atje. Ju dëshironi për të fituar një çmim të mirë, e drejtë? Well, lojrat që ju të luajnë të gjithë kohën nuk do të ju japin shanset më të mira. Ju patjetër mund të merrni më të mirë.

Nëse ju blini një biletë për një lojë online, si nëpërmjet RedFoxLotto.com , ju do keni të drejtë të shikoni në mënyrë shumë më shumë lojra. Çfarë është e madhe në lidhje me atë është që ju mund të shikoni të gjitha shanset të ndryshme dhe normat e ndryshme të fitimit që janë në dispozicion nga këto lojëra. Disa prej tyre, nga vende të ndryshme, në të vërtetë do të ketë shanset më të mirë se ju jeni do të gjeni nga lojrat që ju ndoshta kanë tendencë për të luajtur në vetë qytetin tuaj. Kjo është arsye e mjaftueshme për të shkuar për diçka të re tashmë.

Luaj shumë, të fitojë më shumë

Sigurisht, vetëm akti i luajtur disa lojëra ekstra do të rritur mundësinë tuaj për të fituar diçka. Pra, në qoftë se ju keni vetëm luajtur ndonjëherë një lojë ju keni një shans shumë të vogël të vërtetë fituar një çmim. Por kur ju të luajnë një lojë shtesë ju jeni në të vërtetë duke rritur shanset që ju do të fitojë diçka. Pas të gjitha, ju tani keni dy bileta që ju japin të njëjtin shans për secilën prej tyre (ose të ngjashme në shumicën e rasteve). Pra, në qoftë se shanset tuaj për të fituar në biletë e parë ishin 1 në një milion dhe tani ju keni 2 bileta ju keni 2 1 në një milion të shtëna për të fituar (e cila nuk është e njëjtë si ka 2 shanset në një milion, sepse ju jeni duke luajtur lojra të ndryshme).

Në qoftë se ju të vini deri këto bileta dhe të fillojnë të luajnë lojëra të tjera dhe ju filloni duke zgjeruar arrijnë tuaj për diçka të re që ju jeni duke shkuar për të rritur shanset tuaj edhe më shumë. Ju jeni do të ketë një shans edhe për të fituar çmimet më të vogla në secilën nga ato lojëra dhe se patjetër do të bëjë një ndryshim, a nuk mendoni? Pra, nëse ju jeni të interesuar në rritjen shanset tuaj ju mund të luajë disa lojëra më shumë, vetëm sigurohuni që ju nuk jeni duke u përfundoi shumë lart në luajnë një shumë e lojrave, të cilat mund të bëhet një problem.

Përdorni një Pick Easy

Disa njerëz mendojnë se duke zgjedhur numrat e tyre është rruga për të shkuar. Ata ndjehen si kjo do të japë atyre shanset më të mirë të vërtetë të fituar diçka. Për fat të keq, hulumtimi duket të sugjerojnë se shanset më të mira vijnë në qoftë se ju në të vërtetë vetëm të marrë një marr lehtë. Ata numri janë të krijuara rastësisht nga një makinë dhe në skemën e madhe të gjërave, ka një shans më të lartë se këto numra janë duke shkuar për të goditur atëherë nuk janë që numrat të veçanta që ju kap jashtë do të goditur.

Kjo nuk do të thotë se ju nuk mund të zgjedhur numrat tuaj. Ajo gjithashtu nuk do të thotë se numrat tuaj janë të garantuara për të mos goditur. Problemi është se gjasat janë shumë më të ulët se ju jeni do të marr vargun e saktë të numrave të veçanta që do të goditur. Kjo patjetër do të jetë edhe më pak e një shans se një në një milion. Pra, në qoftë se ju doni të rritur shanset tuaja të shkojnë përpara dhe të zgjedhin një marr lehtë. Ju keni një shans të mirë të përputhen të paktën një numër çift dhe që mund të fitojë diçka, edhe nëse ju nuk mund të vërtetë të fitojë çmim i parë.

Puna me një grup

Një mënyrë tjetër ju mund të rrisë shanset tuaj për të blerë më shumë bileta (që kemi përmendur), por në mënyrë që të bëjë atë pa shpenzuar një pasuri të vërtetë ju mund të bashkohet me një grup. Kur e keni blerë një numër të madh të biletave në një lojë të vetme do të jeni për të rritur shanset tuaj për të fituar në këtë lojë (për aq kohë sa biletat tuaja janë kombinime të ndryshme). Pra, nëse ju keni 100 bileta në një lojë ju mund të ketë 100 një shans për të fituar (në qoftë se shanset janë tipike 1 në një milion) milion. Kjo patjetër do të rrisë shanset tuaj.

Tani, me këto lloje të grupeve të ju do të keni për të ndarë fitimet në qoftë se keni qenë për të goditur atë të mëdha, që do të thotë pagim që ju të merrni do të jetë më i vogël, por ju nuk jeni do të duhet të shqetësohen për pjesën tjetër të mosmarrëveshje. Ju do të jenë në gjendje të përfitojnë nga numri më të madh të biletave që të gjithë ju së bashku mund të blejnë. Pastaj, ju do të dëshironi të përfitoni nga blerja e zgjedh të lehtë vend se i lënë të gjithë të marr nga numrat që ata duan. Kjo e bën atë edhe më shumë të ngjarë se një nga numrat tuaj është duke shkuar për të goditur.

Pa marrë parasysh atë që bëni ju, ka disa mënyra që ju mund të filloni për të rritur shanset tuaj për lotari. Ka edhe mënyra që ju mund të dëmton shanset tuaj. Pra, sigurohuni që ju jeni duke i kushtuar vëmendje të ngushtë me gjithçka që po ndodh dhe të sigurohemi që ju të provoni këto hapa të ndryshme. Ju mund të jetë i befasuar se sa shumë ju mund të përmirësojë shanset tuaj. Ka kurrë nuk do të jetë një garanci për të fituar më shumë, por ju mund absolutisht të bëjë një ndryshim të madh. Pra, pse nuk do të doni të bëni çdo gjë që ju mund të bëni shanset tuaj për të marrë një çmim (edhe nëse është e vogël) pak pak më e madhe?