Sistemet më të mira Lotari dhe Programe

Nëse ju do të donte për të përmirësuar shanset tuaj op fitues i madh në lotari, atëherë ju duhet të konsideroni shpenzimet disa para në një sistemet tombol produkt të mirë software. Këto softwares nuk mund të ju garantojnë një fitore çmim i parë, por ata e bëjnë kuptim në qoftë se ju të luajnë tombol shumë. Ka dhjetra e softwares tombol dhe sistemet atje, dhe shumica e tyre janë një humbje të parave dhe të kohës. Ne kemi testuar një numër të këtyre softwares dhe të dalë me disa produkte rekomandueshme.

Cilat janë ato sisteme tombol softwares të gjithë rreth?

Të gjitha këto sisteme tombol dhe softwares janë për dy gjëra: duke u përpjekur për të parashikuar numrat fitues i ardhshëm tërheq nga llotaritë e ndryshme, dhe duke ardhur deri me numrat e sistemit për ato llotarive të cilat ju lejojnë të marr më shumë numra se numrat që do të nxirren. Në thelb, programuesit e këtyre softwares janë vazhdimisht monitorimin numrat e tërhequr në të gjitha ato llotarive të mëdha në mbarë botën, dhe ata mbajnë gjurmët e këtyre numrave që janë tërhequr më shpesh në një llotari të veçantë, dhe sidomos të atyre numrave të cilat nuk kanë dalë në një llotari të veçantë.

Këto sisteme tombol janë të bazuara në parimin matematikore e probabilitetit që implikon se mbi një varg të gjatë të ngjarjeve të rastësishme, të gjitha rezultatet e mundshme do të ndodhë në mënyrë të barabartë shpesh. Kjo do të thotë se në qoftë se 6 numra nga 49 janë tërhequr në çdo tombol nxjerrë dy herë në javë gjatë 20 viteve (p.sh. në një total prej rreth 2000 barazime), çdo numër duhet – në teori – të nxirren rreth 240 herë. (E thjeshtuar) matematikë këtu do të jetë 2.000 tërheq * gjashtë numra tërhequr / nga 49 numra gjithsej.

Përfundimi është se në qoftë se një numër i nuk ka qenë i tërhequr për një periudhë më të gjatë kohore, probabiliteti i atij numri popping up në rritjen e ardhshme barazim. Në të njëjtën kohë, numrat të cilat janë tërhequr kohët e fundit kanë një shans më të vogël për të qenë të tërhequr për një kohë të dytë.

Sistemet tombol software programues mbajnë gjurmët e të gjitha numrat e tërhequr (për çdo llotari ndërkombëtare veç e veç!) Dhe të japë rekomandime për barazim të ardhshëm, bazuar në database e tyre dhe një sistem matematikisht shëndoshë.

Të cilat janë më të mirë Lotto Systems softwares në dispozicion online?

Pas testimit disa prej tyre, ka tre produkte që mund të rekomandohet. Të gjithë ata janë me vlerë paratë e tyre, dhe ju nuk keni për të shpenzuar shumë para për ta – në fakt ata janë të gjithë rreth $ 39,00 për 49,00. Ky është një investim, një herë, përditësimin e bazave të të dhënave numrave dhe të gjitha updates software tashmë janë me çmim në këtu. Ata mund të shkarkohen lehtësisht brenda sekonda, dhe pagesa mund të bëhet duke përdorur Paypal ose kartë krediti.

Nr. 1 tombol Sistemet software: Formula 1 Lotto Sistemit

Ky program është zhvilluar nga një profesor matematike të universitetit famë botërore MIT. Kjo është pak më e shtrenjtë se të tjerët në $ 49, por ajo sigurisht që është sistemi më rekomandueshme. Ajo vjen me një garanci para-mbrapa. Kliko këtu për të lexuar më shumë rreth saj dhe ta shkarkuar atë.