Največji italijanski jackpot

To je italijanska jackpot loterija, ki je bila prvič narisana 3. decembra 1997, in online jackpot Superenalotto doseže astronomske vsote zelo pogosto. Nariše se vsak torek, četrtek in sobota ob 20.00. Z največjimi zneski jackpota, so možnosti za zmago na tej loteriji med najnižjimi. Za Superenalotto Italia je znano, da dosega jackpot zneske več kot 140 milijonov evrov.

Kako deluje Superenalotto ItaliaKako deluje Superenalotto Italia

Superenalotto Italia vključuje ujemanje 6 številk od 90. glavni žreb vključuje žrebanje za vseh 6 številk, ki vključujejo številko “Jolly” in drugo in neodvisno žrebanje za številko “Superstar”. Da bi imeli kakšne možnosti za zmago na Superenalotto Italia, se je treba ujemati z vsaj 3 številkami in verjetnostjo, da bo to doseženo v 1 v 327. Če želite osvojiti jackpot, so kvote 1 v 622 milijonov.

Stevilka Superstar stane dodatno, da bi jo lahko igrali, vendar, ce ste igro in imate dovolj srece, da jo dobite, lahko poveca denar za nagrade 100-krat. Če se ujemate s številko Superstar in se ne ujemate s šestimi osnovnimi številkami, se lahko odločite tudi za določen znesek v nagradnem denarju. Zanimivo… eh!

Kaj lahko osvojite s spletnim jackpotom Superena Lottery

Oktobra 2010 je največji jackpot, ki ga je kdajkoli izplačala Superenalotto Italia, znašal 177.800.000 evrov. Vse to za vozovnico, ki stane pod 2 EUR. To je daleč največji jackpot, pridobljen v zgodovini loto Italia.

Vendar ni razloga za odvračanje. Pravzaprav, večja je kvota, višji je jackpot in boljši adrenalinski hit. Loterija je bila vedno igra na srečo in možnosti so, da ste naslednji srečni.

Najboljši vidik spletnega jackpota Superena lottery je, da lahko kdorkoli v svetu sodeluje v njem in da je edina osnova za udeležbo, da je eden starejši od 18 let. RedFoxLotto vam daje najboljši strel na Superenalotto Italia in če še niste igrali, ste potisnili svojo srečo na napačnem mestu.

Ko ste član RedFoxLotto in preverite svoje poverilnice, morate le izbrati svoje številke in opraviti plačilo, da se prepričate, da je vaš sedež na avtobusu na milijonih. Naš lokalni predstavnik bo lokalno kupil vašo vozovnico s številkami, ki ste jih navedli, in jih bomo poslali na vaš naslov prek izbranega pošiljatelja.

Medtem ko je zmaga na Superenalotto Italia stvar težkih tečajev, si lahko ogledate tudi druge lottove po svetu, ki so razvrščene po nagradnih denarjih kot tudi v kronološkem vrstnem redu. Izberite svoje najljubše igre na srečo in dobite svoje zmagovalne odstotke, tako da se pridružite RedFoxLottu danes. Simbolizirano s štirih listi detelja, ki velja za simbol sreče, je čas, da svojo srečo postavite na zadnji test.

Superenalotto Italia se zdi, da je trdo oreh, vendar če si vzameš svoje možnosti in zadeneš jackpot, si razbil sestavljanko, imenovano življenje.