Лотарија на САД во Powerball

Вие гледате на една од најстарите и најголемите на американските лотарии. Theекпотот на лотаријата „Powerball“ е понуден од повеќестепена комисија за лотарии формирана од 41 американска држава Раководено е во сите држави (вклучувајќи ги Вирџинските острови и округот Колумбија) на САД, освен 8 (Невада, Калифорнија, Јута, Мисисипи, Вајоминг, Алабама, Хаваи и Алјаска). Jackекпотот на лотаријата Powerball преку Интернет во повеќе наврати поминал над 300 милиони долари џекпот. Нормално, џекпотите започнуваат од 40 милиони долари и растат барем 5 милиони долари секој пат кога џекпотот не беше погоден. Рекордниот џекпот во моментов изнесува 1500 милиони долари!

Како да се игра лотаријата PowerballИграјте ја лотаријата

Можете лесно да го добиете вашиот билет за лотарија преку Интернет преку RedFoxLotto. За да играте и да освоите џекпот на лотаријата Powerball, не мора да бидете државјанин на САД или жител, но мора да имате најмалку 18 години. Сè што треба да направите е да се регистрирате и да се потврдите на RedFoxLotto и да ја извршите исплатата. Тие ќе се справат со останатите секогаш кога ќе нарачате. Набавка на билети, испорака и помош со логистика на пари се областите со кои можете да добиете помош.

За да го погодите џекпотот на лотаријата Powerball, треба да добиете пет броеви од 59 десно, плус Powerball број помеѓу 1 и 39. Постојат девет начини да се победи, а веќе добивате една цена ако го погодите бројот на Powerball. Исто така, достапна е и опција Powerplay што можете да ја користите за да ги размножите наградните пари до 6 пати во зависност од вредноста на картичката (картичката од 2 долари ќе ја удвои вашата награда и картичката од 3 долари ќе ја зголеми тројно и така натаму ..). Сепак, Powerplay не работи со џекпот.

Jackекпотот на лотаријата Powerball на Интернет е традиционална игра со двојни лотарии и еден тапан доаѓа со 59 бели топки, вториот тапан доаѓа со 39 црвени топки. Е мора да изберете 5 бели топки и една црвена топка. Топчињата можат да се изберат по случаен избор, а редоследот на селекција нема никаков ефект врз резултатот.

Дефинитивно играњето џекпот на лотаријата Powerball на Интернет има свои предности и заради нејзините прекрасни коефициенти за победа, постои голема побарувачка за оваа лотарија. Побарувачката не доаѓа само од САД, туку и од други земји. Nonителите на САД кои не се во САД сега имаат шанса да играат Powerball со Интернет-билет купен преку RedFoxLotto.com

Време е да ја испробате среќата во Powerball

Ако сте личност која сака да ја проба својата среќа во игри на среќа, лотаријата Powerball е сигурно местото каде ќе започне. Многу повеќе информации се достапни во RedFoxLotto кои можат да ви помогнат да одлучите кои броеви да ги изберете и множите.

Многу луѓе имаат тенденција да мислат дека лотаријата е игра на среќа, но тие може да размислат малку поинаку откако ќе разберат како функционира лотаријата Powerball. Има многу што веќе имаат освоено во Powerball и нема зошто да не бидете еден од нив. Започнете сега …!