Vyberte stranu

EuroMillions je znan po svojih velikih jackpotih, ki privabljajo igralce iz vse Evrope in zunaj nje. Oglejte si nekaj največjih jackpotov, ki so jih kdaj osvojili na EuroMillions.

Največji jackpot EuroMillions

Največji jackpot EuroMillions, ki je bil kdajkoli osvojen, je znašal osupljivih 230 milijonov evrov. Ta srečni listek je bil v Veliki Britaniji izplačan leta 2019. Ta rekordna zmaga je zmagovalca uvrstila med najbogatejše posameznike v državi.

Čeprav je jackpot iz leta 2019 še vedno rekorden, je bilo v preteklih letih še več drugih pomembnih dobitkov na EuroMillions. Nekateri izmed najbolj znanih jackpotov so:

  • 200 milijonov evrov: osvojeno s strani portugalskega sindikata leta 2014
  • 190 milijonov evrov: osvojeno s strani španskega sindikata leta 2011
  • 177 milijonov evrov: osvojeno s strani britanskega igralca leta 2012

Dejavniki, ki prispevajo k velikim jackpotomNajvečji jackpot EuroMillions

Več dejavnikov prispeva k velikim jackpotom v EuroMillions:

  • Mehanizem prelivanja: Če jackpot v določenem žrebanju ni osvojen, se prenese na naslednje žrebanje, kar poveča nagradni sklad.
  • Priljubljenost: EuroMillions je zelo priljubljena loterija, ki privablja igralce iz mnogih držav.
  • Visoka prodaja srečk: Veliko število prodanih srečk prispeva k rasti zneskov jackpotov.

Nasveti za povečanje možnosti za zmago

Čeprav ni zagotovljenega načina za zmago na jackpotu EuroMillions, tukaj je nekaj nasvetov, ki lahko povečajo vaše možnosti:

  • Igrajte redno: Večkrat ko igrate, večje so vaše možnosti za zmago.
  • Uporabite srečne številke: Nekateri igralci verjamejo, da uporaba srečnih številk poveča njihove možnosti, čeprav ni znanstvenih dokazov za to.

Za zaključek, EuroMillions ponuja nekaj največjih loterijskih jackpotov v Evropi, z možnostjo dobitkov, ki lahko spremenijo življenje. Rekorden jackpot v vrednosti 230 milijonov evrov iz leta 2019 poudarja neverjetne zneske, ki jih je mogoče osvojiti, vendar je pomembno vedeti, da so takšni veliki dobitki redki. Akumulacija velikih jackpotov je omogočena s prelivanjem, široko priljubljenostjo in visoko prodajo srečk. Čeprav lahko redno igranje in uporaba osebnih srečnih številk nekoliko povečata vaše možnosti, ni zagotovljenega načina za zmago. Vedno igrajte odgovorno in imejte realna pričakovanja, saj je privlačnost velikih dobitkov treba uravnotežiti z razumevanjem možnosti za zmago.