Купете билет за Еуромилиони преку Интернет

„Еуромилиони“ е лотарија што се одржува во повеќе европски земји како Франција, Велика Британија, Шпанија, Ирска, Белгија, Луксембург и Швајцарија. Jackекпотот за лотарија Euromillions Online започнува со сума од 15 милиони евра, а рекордниот џекпот е 208 милиони евра.

За да играте лото за џекпот лотарија Euromillions, треба да имате најмалку 18 години, но можете да го играте од која било земја на светот, користејќи ја услугата на RedFoxLotto. Она што го нуди RedFoxLotto е прилично уникатно во смисла на тоа што им дава на сите страни низ Ирска, Велика Британија, Австрија, Франција, Белгија, Лихтенштајн, Монако, Луксембург, Португалија, Швајцарија и Шпанија можност да играат и да го освојат џекпотот на Интернет. Со обезбедување на опција за среќа, полесно е да изберете случаен број наместо да извршите притисок врз вашите сопствени сиви клетки.

Како да го купите вашиот билет за џекпотот ЕуромилиониИграјте Еуромилиони

Купување билети за џекпотот за лотарија преку Интернетлјони може да се направи помалку досаден преку веб-страницата на RedFoxLotto. Оној што ќе се регистрирате на страницата и да се верификувате, ќе треба само да ја изберете вашата лотарија и да ја направите потребната исплата. Штом ќе се стори тоа, се купува билет за лотарија од ваше име и се испраќа до вас преку избраните средства.

Покрај тоа, ако сте заинтересирани да продолжите да играте џекпот на Интернилјони преку Интернет некое време, можете да ги изберете вашите броеви или да ги рандомизирате и вашите ќе продолжат да ги примаат вашите билети во вистинско време. Така можете да внесете повеќе ждрепки, но ќе треба да плаќате само еднаш на неколку недели.

Како функционира џекпотот на лотаријата „Еуромилиони“
Треба да изберете пет броеви помеѓу 1 и 50 плус 2 дополнителни броеви на Среќа везда (помеѓу 1 и 9) за да го добиете џекпотот. Drawекпотот за џекпотот „Еуромилионс“ се одржува секој петок вечер, а освен џекпотот има 11 нивоа на награди. Шансите да освоите најмалку една награда се една од 24.

Проверка на резултатите

Можете да ги проверите резултатите преку Интернет во било кое време од моментот кога ќе заврши ждрепката. Всушност, можете да го користите вашиот ipad, iPhone или кој било таков уред да остане во чекор со нештата и откако ќе имате среќа да освоите награда или џекпотот за лотарија „Еуромилионс“, RedFoxLotto исто така ќе ви помогне да ја побарате наградата и да бидете сигурни дека е доставена до тебе

Џекпот на лотаријата „Еуромилиони“

Jackекпотот „Еуромилионс“ првично беше лансиран на 7 февруари 2004 година и ја одржа својата прва ждрепка во Париз на 13 февруари 2004 година. Најзначајната победа на џекпот беше во едно од неодамнешните ждрепки (12 јули 2011 година) и во износ од 185.000.000 € што беше во џеб од Колин и Крис Ваер од Глазгов (Велика Британија).

Onlineекпотот на интернет, „Еуромилион лотарија“ не беше без свој дел од скандалите, главно, што се појавија во Белгија во 2009 година. Сепак, тие се без никакво постоење на размислување и оттогаш се гаснат. Така е време да ја пробате среќата на една од најголемите монетарни придонеси досега.