Ова е Бразилецот Мега Сена Лото

Доаѓајќи од Бразил, мега Сена Лото преку Интернет е најголемото и најдоброто од сите лотарии во Јужна Америка. Од огромен број на лотарии водени во јужна Америка, Мега Сена се смета за најдобро организирана и е позната по својата едноставност и мега награди. Раководено, водено и организирано од Федералниот Бнк Каикс Економика од Бразил, Интернет-страницата Мега Сена Лото се подготвува двапати неделно – среда и сабота. Theдрепката е самостојна, бидејќи топчињата се истовремено подготвени од две различни лотарии за да се создаде секој од поединечните броеви на лотарии.

Играњето со Мега Сена Лото е лесно откако ќе се регистрирате на RedFoxLotto. Можете да ги регистрирате и одберете вашите броеви за да ги победите случајно или рачно. RedFoxLotto ќе се погрижи билет да се купи од ваше име веднаш и да ви биде доставен. Знаејќи дека Јужна Америка не е толку безбедно место за патување со многу пари, RedFoxLotto исто така ќе се погрижи вашите добивки да ви бидат доставени безбедно.

Како да се игра Мега Сена Лото на интернетМега Сена Бразил

Играњето на Мега Сена Лото на Интернет не би било полесно. Изберете 5 броеви (од 50) и 2 numbersвездени броеви (од вкупно 11), пријавете се со RedFoxLotto и тие ќе испратат скенирање на билетот што го носи вашето име на вашата е-пошта.

Theдрепката е исто така многу уникатна. Со две лотарии машини што се состојат од броеви, првата од 0 до 5 и втората од 0 до 9, првата цифра е извлечена од 0-5 и втората од 0-9. Комбинацијата на овие две цифри е нацртаниот број и ќе биде помеѓу 00 до 59. Ако се подготви 00, се смета за 60 за сите намери и цели.

Од машината за лотарија се извлечени шест броеви (тоа се всушност триесет топки), сочинуваат Шест броеви помеѓу 1 и 60 и играчите можат да се обложат во опсег од 6 до 15 броеви. Накратко, се обложувате за појава на броеви помеѓу 00-59.

Освојувањето на џекпотот е малку поразлично и за да го освоите, треба да ги поклопите сите 6 броеви на билетот со нацртаните шест броеви. Натпревар четири броја и пет броја, исто така, носат парични награди.

Интернет распадот на мега Сена

Интернетото лото на Мега Сена им дава околу 46% од приходите како награди, а добитникот на џекпот ќе добие 35% од овие пари. Четирите цифри и петцифрени натпревари одземаат по 19%. Остатокот од парите (27%) се чуваат за други награди земени од тенџере и лотаријата „Супер црта“ на Мега Сена. Парите задржани (54%) се наменети за водење лотарија и други социјални причини во земјата.

Значи, не ако мислите дека треба да ги искористите вашите шанси за обложување со максимална шанса да освоите мега-сена лото со интернет билет, регистрирајте се денес на RedFoxLotto.